Heading 1

July 29, 2020

Po uspešnih dveh avtorskih skladbah "Zakaj ne poveš" in "Kar si želim", Nejc Trček tokrat predstavlja novo skladbo "Ukraden trenutek".

Preden je Nejc stopil na samostojno pot, je kot pevec, kitarist in basist deloval pri različnih glasbenih zasedbah. Nekako s...

July 26, 2020

Po avtorskih skladbah "Let ti to znaš""Ti in vesolje""Ujeta" in "Proti toku"Sara predstavlja novo skladbo, v drugačnih glasbenih barvah z naslovom "Čeprav te ni".

Besedilo za skladbo je Sara napisala sama, besede je uglasbil avtor in kitarist Alen Kovše,...

July 21, 2020

Nina Lampret je mlada pevka, polna življenjske energije, zato verjamemo, da nikogar ne bo pustila ravnodušnega. Tokrat se predstavlja s pesmijo "Ptici brez kril", za katero je posnela tudi videospot.

Svoj glasbeni navdih je našla v vzornici Lady Gaga, ki jo je navdušila...

July 14, 2020

Zdi se, da postaja jazz glasba med Slovenci čedalje bolj popularna, in prav ta glasba je združila pet deklet, ki z neverjetnim občutkom svoje misli spreminjajo v note.

Po jazz standardih še avtorske pesmi

Pevka Natalija Tumpej, pianistka Taja Božič, saksofonistka Nina Me...

July 2, 2020

Skrivni TRIK skupine vit@vox

V mladi primorski zasedbi vit@vox se znanje in izkušnje prekaljenih glasbenikov združujejo z mladostno energijo in posebnim pevkinim vokalom. Poleg Vite Jordan skupino sestavljajo kitarista Mitja Lončarek in Silvo Čelhar, basist Željko Bajlo...

Please reload

glasbena založba, studio

Spremljaj nas preko:
  • Art Music Records
  • Instagram Social Icon
  • Art Music Records
Zadnje novice
Please reload

Arhiv novic
Please reload