top of page

Lara Žgajnar z balado "Če odšel boš kdaj z njo"

Lara Žgajnar je že znano ime malih ekranov in pevskih šovov. Sloveniji se je širše predstavila prav v oddaji Slovenija ima talent, kjer je v polfinalu stopila v velike čevlje Loren Allred, s pesmijo »Never Enough«. S priznano ekipo je Lara tokrat pripravila svoj prvi singel »Če odšel boš kdaj z njo«, ki z začinjenim videospotom ponazarja končano ljubezensko zgodbo in opozarja na iskanje sreče v samemu sebi.Lara prepeva že od malih nog, glasba ji predstavlja stalnico v življenju. Začela je v glasbeni šoli Grosuplje, sprva kot violinistka, kasneje tudi kot pevka, trenutno pa se petja uči pri priznani profesorici Željki Predojević v Vocal BK studiu. Kljub velikemu talentu in predanosti do glasbe, ki ju nosi v sebi, se zaveda pomena trdega dela, zato redno vadi in nabira izkušnje na različnih odrih po Sloveniji.


Lara se poleg glasbe ukvarja še s športom in plesom, med drugim je skozi najstniška leta redno trenirala odbojko, danes pa kdaj pa kdaj rada zapozira pred objektivom. Od oktobra dalje je med drugim tudi študentka psihoterapije.Pesem »Če odšel boš kdaj z njo«, je nastala pod vodstvom priznane ekipe glasbenikov. Glasbo je napisal Maj Vlašič, besedilo je nastalo pod peresom Urše Vlašič, aranžma pa sta prevzela, prav tako, Maj Vlašič in Miha Gorše.


Lara s svojo prefinjeno in čutno vokalno tehniko v pesmi predstavi zgodbo razpadle ljubezni, odmikanja partnerjev in negotovosti. Besedilo je dovolj široko, da se v njem zagotovo znajde marsikdo.


»Na koncu nam postane jasno, da smo za srečo dovolj mi sami. Vsak lahko najde srečo v sebi, za to ne potrebujemo nikogar drugega«, dodaja Lara.

Videospot, režiran z ekipo Roka Maverja, se zliva v črno-bel »vintage« stil, ta zgodbo začini z domiselnimi kadri in igro Lare ter Borisa Vidovića si že lahko ogledate na youtube.63 views0 comments

Comments


bottom of page