Sara Lamprečnik predstavlja skladbo "Ujeta"


“Ujeta v trenutku kot je cvetje v vetru”, prepeva Sara Lamprečnik v svoji novi avtorski pesmi Ujeta. Besedilo te romantične balade je napisal vsestransko talentiran glasbenik Alex Volasko. Alex je poskrbel tudi za glasbo in za snemanje ter režijo videospota, ki je bil premierno predstavljen 27. maja.

Glasbenika sta v preteklosti že uspešno sodelovala, in sicer sta skupaj ustvarila že dva singla, “Le ti to znaš” ter “Ti in vesolje”. S prvim se je Sara, aprila lani, uspešno predstavila na festivalu POPROCK, drugi pa je izšel letos marca. Od takrat sta glasbenika pridno delala in pripravljala svež material.

Sara pravi, da “Ujeta” govori o tistih trenutkih v življenju, ko preprosto ne veš več, kaj bi, s kom bi, kako naprej. Znajdeš se v neki zmedenosti, čustvenemu neredu in ne veš katera pot od tukaj je prava. Vsi poznamo ta občutek, ki se nam iz dneva v dan ponavlja in kakor koli se trudimo, iz njega ne najdemo izhoda. Občutek zmedenosti, dvomov, nejasnosti... “Kaj naj?” Eno in isto vprašanje se nam ponavlja vsak dan in nanj ne najdemo odgovora. Potrebujemo pa le eno stvar, ki nas premakne...

Mlada pevka se nam tokrat predstavlja iz svoje nežnejše plati, ki jo lahko vidimo tudi v mističnem video spotu, katerega snemanje je potekalo v Muzeju železnic Ljubljana, v stari porušeni stavbi, nekaj kadrov pa je bilo posnetih tudi v gozdu.

“Med snemanjem sem bila nekoliko vznemirjena, saj sem res želela, da je spot vrhunski in da bo publiki všeč. Priznati moram, da mi je bilo v stavbi kjer je potekalo snemanje, na začetku malo neprijetno, saj je v njej prav zares vladala taka temačna, mistična energija. Ko sem se sprostila pa sva z Alexom res dobro posnela in mislim, da se energija prostora lepo spoji s pesmijo. Skozi videospot lahko začutimo pomen pesmi in podoživimo občutke, ki jih opeva.”

Sara pravi, da je bila več kot navdušena nad odzivom nad novo pesmijo in videospotom. Ogledi in všečki so ob premieri hitro naraščali. Oglejte si video in preverite zakaj!

Pripravila nam je pravo glasbeno poslastico!