The Plut Family pravijo "Ne drži"


Ste pripravljeni na vročo poletno žursko s skupino The Plut Family? Plutovi namreč predstavljajo novo avtorsko pesem, ki nosi naslov Ne drži. Za glasbo, besedilo in priredbo je poskrbel perspektiven in vsestransko nadarjen slovenski glasbenik Alex Volasko.

V preteklosti je skupina z Alexom že sodelovala, in sicer so skupaj pripravili pesem Briga me, ki je izšla junija 2017 ter pesem Hej DJ, s katero so se letos uvrstili na 38. Festival Melodij morja in sonca. Tako lahko 14. julija preko televizijskih ekranov spremljate njuni dve punci, Simono in Lejo.

Simona nam je povedala, da jim uvrstitev na enega večjih slovenskih festivalov pomeni veliko! “To nam pove, da smo ljudem všeč in da delamo dobro. S tem dosežkom smo dobili še večji zagon za naprej.”

Nova energična pesem Ne drži govori o fantu, ki je močno zagledan sam vase in misli, da s svojim ponosnim obnašanjem privlači vse okoli sebe. Ne zaveda pa se, da je ravno obratno. Hja, sigurno poznate tudi vi takega frajerja? Enega lahko hitro zasačimo v novem videospotu, ki ga je pripravila skupina. Med snemanjem le-tega je bila kamera v rokah Blaža in Pavla Gregoriča. Prvi je poskrbel še za režijo, drugi pa za montažo.