Blue Planet in Katarina

Znana prekmurska glasbena skupina, ki jo sestavljajo vokalist Robert Šebjanič, klaviaturist Bojan Koltaj, basist Matjaž Kučan, kitarist Jože Glažar in bobnar Mitja Domonkoš, je tokrat presenetila z novim sodelovanjem.

V glasbeni studio so namreč povabili še mlado prekmursko pevko Katarino Šebök, ki je s svojim romantičnim vokalom pustila velik pečat in pesmi dodala nekaj nežnosti ter igrivosti.

Pesem govori o ljubezni, ki je, kot pravijo fantje, rdeča nit skozi ustvarjanje njihove avtorske glasbe. “Malo in po malo” je pesem o ljubezni, ki še ni izpeta. O ljubezni, ki čaka na pravi trenutek, na to, da se zaljubljeni duši še enkrat nekje srečata… si spet ukradeta poglede in jih malo in pomalo narišeta na nebo…

Besedilo pesmi je napisal vsestranski slovenski glasbenik Alex Volasko, ki je poskrbel tudi za aranžma. Pesem je bila posneta v glasbenem studiu Art Music Records.

Prisluhnite ji tukaj!

Fantje pravijo, da se je sodelovanje z 16-letno Katarino začelo zelo spontano. Za novo leto so na murskosoboškem trgu skupaj zapeli nekaj pesmi in ugotovili, da se med seboj zelo dobro ujamejo. Pozitivna energija pa se začuti tudi v novi pesmi, za katero v kratkem napovedujejo še videospot. Mi že komaj čakamo!