"Ujeta" dobila novo podobo

Devetindvajsetletni DJ in producent Anže Šribar, ki deluje pod umetniškim imenom Ortox, se je širši publiki prvič predstavil s svojim Kupi mi Guči remiksom Korošice Denise Dame. Tokrat je združil svoje moči s pozavnistom in skladateljem Davidom Miljančičem, ki je znan pod umetniškim imenom Spectrum. Glasbenika sta se skupaj lotila remiksa avtorske pesmi Sare Lamprečnik, ki nosi naslov Ujeta.

“Ujeta v trenutku kot je cvetje v vetru”, prepeva Sara v omenjeni pesmi, ki je izvirno izšla maja letos in se tokrat predstavlja v povsem prenovljeni, sveži obliki. Anže in David sta pesmi namreč dodala pridih lastnih občutkov in Sarin vokal obogatila z elektronskimi zvoki.

Besedilo pesm je napisal vsestransko talentiran glasbenik Alex Volasko. Alex je poskrbel tudi za glasbo in za snemanje ter režijo videospota, ki je bil premierno predstavljen 27. maja. Ortox pa se ni poigral le s samo pesmijo, temveč je svoj pečat pustil tudi na omenjenem videospotu. Oglejte si ga na spodnji povezavi:

Sara pravi, da “Ujeta” govori o tistih trenutkih v življenju, ko preprosto ne vešveč kako naprej. Znajdeš se v zmedenosti, nejasnosti, v dvomih...“Kaj naj naredim?” Eno in isto vprašanje se nam ponavlja vsak dan in nanj ne najdemo odgovora. Potrebujemo pa le eno stvar, ki nas premakne...