Tropik z novim singlom "Rad bi verjel"

Skupina Tropik je izdala novo avtorsko pesem Rad bi verjel. Kot je to za “tropike” že značilno pa so za svoje tretje avtorsko delo pripravili tudi zelo razigran videospot.

Skupino sestavlja pet energičnih fantov, in sicer Grega Benko (glavni vokal), Kristjan Marič (klaviature), Aleš Sečkar (kitara), Miha Raščan (bas kitara) in Boštjan Raduha (bobni). Fantje pravijo, da se z glasbo ukvarjajo že od malih nog, kot skupina pa so začeli delovati leta 2012. Leta 2014 so izdali svoj prvi avtorski komad Si še nora name, maja letos pa se mu je pridružila še pesem Zlomljena romantika.

Sedaj predstavljajo pesem Rad bi verjel, ki je bila posneta v glasbenem studiu Art Music Records. Za besedilo in glasbo je poskrbel Alex Volasko, za scenarij in režijo videospota pa Luka Slavic. Poleg fantov je v videospotu v vlogi ledene učiteljice nastopila simpatična Špela Kuhar.

Fantje pravijo, da pesem govori o mladeniču, ki se neutrudno oklepa stare ljubezni in na vsak način želi najti vsaj še kanček upanja, za katerega pa se že sam zaveda, da ga ni več.

Vas zanima kako je simpatična Špela trmavo kljubovala vsem ljubezenskimi izpovedim fantov? Hitro preverite na spodnji povezavi in si oglejte videospot.