Nastja pravi Na koncu vse prav se obrne

Vedno nasmejana in simpatična Nastja Gabor, ki je uspešno debitirala na slovenski glasbeni sceni s pesmijo "Sol na rano", se je v lanskem letu uspešno predstavila na festivalu Slovenska popevka s pesmijo »Tisoč in ena zgodba«.

Tokrat se v poletnih dneh veseli rojstva nove pesmi z naslovom »NA KONCU VSE PRAV SE OBRNE«, katero sta ji zaupala avtorja Klemen Glynn Arh, ki se podpisuje pod glasbo in besedilo, in Boštjan Grabnar, ki je poskrbel za aranžma. Svoje emocije pri pesmi sta dodala tudi kitarist Bor Zuljan ter karizmatična Manca Špik, ki je posnela back vokale.

»Pesem se me je dotaknila že ob prvem poslušanju, saj je življenjska, predvsem pa v sebi nosi pozitivno sporočilo!" je o svoji novi pesmi dodala Nastja. "Življenje je in bo nepredvidljivo ter polno skrivnosti… to je tisto, kar dela naša življenja nepozabna! Naj bo naše popotovanje po reki življenja polno mavričnih barv, strasti in ljubezni. Takrat, ko ne bo… takrat, ko

bo hudo… takrat razprimo krila, poletimo in res nikoli ne pozabimo, da NA KONCU VSE PRAV SE OBRNE!«

Za omenjeno pesem je Nastja posnela tudi videospot pod taktirko mladega in vse bolj uveljavljenega režiserja Lenarta Kobala. Celotno zgodbo pesmi so posneli v mestu Rovinj, kjer pa ni manjkalo dobre volje, pozitive in velike doze smeha.