Sara Lamprečnik PROTI TOKU

Mlado pevko Saro Lamprečnik smo prvič spoznali kot zmagovalko festivala FeNS v Kopru leta 2015, pretekla štiri leta pa se je s svojimi avtorskimi skladbami uveljavila kot stalnica mnogih radijskih postaj.

Sara sodeluje z mladim priznanim avtorjem in tekstopiscem Alexom Volaskom, ki je pevkino kariero usmeril proti zvezdam. Na festivalu POPROCK se je Sara predstavila s pesmijo LE TI TO ZNAŠ, kmalu zatem je izšla igriva ljubezenska pesem TI IN VESOLJE, sledila je umirjena rock balada UJETA.

Tokrat predstavlja skladbo PROTI TOKU, ki govori o tem, kako več ali manj vsi sledimo črednemu nagonu ter smernicam medijev in socialnih omrežij. “Na nek način živimo v slikah, ki pa niso nujno resnične in iskrene.” še doda Sara.

Skladba je bila posneta v studiu Art Music Records, sproducirala pa sta jo Alex Volasko in Roman Sarjaš. Bobne je posnel Jure Rozman, bas Goran Sarjaš, kitare pa Tine Lustek. Videospot je bil posnet na različnih lokacijah, med drugim tudi v studiu prostorov IAM ter na Metelkovi v Ljubljani. Za režijo pa je posrbel Lenart Kobal.