Nina Lampret - "PTICI BREZ KRIL"


Nina Lampret je mlada pevka, polna življenjske energije, zato verjamemo, da nikogar ne bo pustila ravnodušnega. Tokrat se predstavlja s pesmijo "Ptici brez kril", za katero je posnela tudi videospot.

Svoj glasbeni navdih je našla v vzornici Lady Gaga, ki jo je navdušila ne le nad petjem, ampak tudi nad igranjem klavirja. "Še zdaj ne morem pozabiti, kako me je film A star is born inspiriral, življenjsko in glasbeno! Po moje zaradi tega filma, ne bom nikoli pustila glasbe..." z nasmehom doda Nina.

Trenutno sodeluje s producentom in avtorjem Alexom Volaskom, pod okrilje pa jo je vzela založba Art Music Records.

Nina je dijakinja gimnazije Lava v Celju, z glasbo pa se ukvarja že od mladih nog. Njena prva pesem, ki ji je dala zalet pri petju, je bila pesem "A veš" priznane slovenske pevke Alye, ki je postala tudi njena uciteljica petja.

Za zadnji singel "Ptici brez kril" je Nina posnela videospot kar na štirih lokacijah, in sicer zjutraj v kavarni Oaza v Celju, nato pred Pokrajinskim muzejem Celje, potem pa je ekipo pot vodila ob Savinji do Petricka in vse tja do ekološke kmetije Kozman v Podkraju.

Snemanje videospota Nina nikakor ne bo pozabila, saj so med potjo na snemanje skoraj obticali v blatu, naucila pa se je voziti tudi z motorjem, na katerem je neizmerno uživala.

Pesem že lahko poslušate na youtube: