Nejc Trček - "Ukraden trenutek"


Po uspešnih dveh avtorskih skladbah "Zakaj ne poveš" in "Kar si želim", Nejc Trček tokrat predstavlja novo skladbo "Ukraden trenutek".

Preden je Nejc stopil na samostojno pot, je kot pevec, kitarist in basist deloval pri različnih glasbenih zasedbah. Nekako se ni zadovoljil s preigravanjem vseh vrst žanrov in tako zdaj ustvarja v modernem pop/rock stilu.

»Veliko sem se iskal, bi lahko rekli, a zdaj imam res vizijo. Veseli me, da lahko gradim svoje sanje in da skozi nastope lahko to delim s poslušalci, saj na odru res zaživim! No...če malo aktualiziramo, je to trenutno malo težje, vendar verjamem, da se kmalu spet začne dogajanje, ki ga vsi že zelo pogrešamo.« še v zanosu doda Nejc.

Glasbo za novo skladbo "Ukraden trenutek" je prispeval znan slovenski glasbenik in producent Alex Volasko, besedilo pa je prispevala Valerija Trček.

Zgodba govori o mladem zaljubljenem paru, ki brezskrbno uživa v vsakem trenutku življenja in pozitivno gleda na skupno pot. Ljubezen nam lepša življenje, ko pa ji dodamo še nekaj igrivosti in navihanosti, smo lahko brez skrbi. Seveda ni vedno tako preprosto, a z nasmehom na obrazu in pozitivo je veliko lažje.

Videospot za skladbo "Ukraden trenutek" je Nejc posnel na slovenski obali ter v okolici grada Socerb, rockovski pridih pa so dodali z izseki spremljevalnega benda, ki ga sestavljajo Rok Miže, Vid Čadež, David Rus in Andrej Jesenovec.

V videospotu sta zaljubljeni par igrala simpatična Laura Kumberger in Blaž Hrovat, za scenarij pa je poskrbel Nejc skupaj z Rokom Mlinarjem, ki je prevzel tudi snemanje in montažo. Da je vse teklo kot je moralo, je za make up in asistenco skrbela izjemna Urška Lužar.

Nejc Trček je o nastajanju videospota za novo pesem še povedal, da so v snemanju sicer uživali, da pa so se tudi pošteno spotili in opekli, saj so ujeli res enega izmed najbolj vročih dni.

»Tokrat se celotno snemanje nismo imeli časa ukvarjati z drugim kot s tem, kako nam je vroče, kako smo žejni ...na soncu smo se praktično topili, saj je bilo skoraj za vsak kader potrebno popravljati make up.« še v smehu doda Nejc.

Skladbo "Ukraden trenutek " že lahko slišite na youtube: