Laura Menard - "Kakor solzi v morju"

Laura Menard predstavlja skladbo z naslovom "Kakor solzi v morju", ki je nastala v sodelovanju z avtorjem in producentom Alexom Volaskom ter glasbenikoma Romanom Sarjašem in Goranom Sarjašem. Z Alexom se je Laura spoznala lansko leto, ko je tekmovala na festivalu slovenske glasbe Slovenska nota in že takrat navezala stike za skupno delo. Po nekaj idejah se je ekipa odpravila v studio in ustvarila Laurino prvo avtorsko skladbo.

Skladba opisuje ljubezensko zgodbo, ki govori o tem, kako se dve telesi zlijeta skupaj z morjem in postaneta eno. Izgubita se v mislih in skrivnosti pustita za seboj.

"Ne glede na valovanje morja, ki zna biti tudi raburkano, je važno le, da na koncu vedno najdemo pot!" nam še zaupa Laura.

Videospot je ustvarila s produkcijsko ekipo MaKo studio, na različnih lokacijah Slovenske Istre. Čeprav pravimo, da je naša obala majhna, videospot dokazuje, da je le-ta zelo zanimiva, razgibana in v nekaterih delih še neodkrita. Pod režisersko taktirko Matjaža Kosmača, so tako v video vključili slikovit Grad Socerb, območje Belvederja s čudovitim razgledom na Izolo, Ankaran z delčkom peščene plaže in Strunjan z najlepšim razgledom na sončni zahod.

Videospot si že lahko ogledate na youtube: