Ljudmila - "Moja Ljubljana"

Ljubljana je dobila svojo pesem!

Ljudmila Frelih je mlada pop in jazz pevka, ki se predstavlja s pesmijo "Moja Ljubljana". Nastala je v sodelovanju z glasbenim producentom Alexom Volaskom, ki je kot aranžer pomagal tudi pri njenem prvem avtorskem singlu "Nikoli ne boš moj". "Všeč mi je, da je Alex takoj vedel, kaj hočem in je znal preiti od besed k dejanjem", še pove Ljudmila.

Alex jo je predstavil svojima glasbenima kolegoma Romanu in Goranu Sarjašu, ki vodita glasbeno založbo Art Music Records in sodelovanje se je začelo. "Roman je vizionar. Že na prvem sestanku sem vedela, da bomo dobro sodelovali, saj za vsakega glasbenika začrta pot - z njim se pogovori o promociji in načinu, kako izdelek najbolje predstaviti javnosti. Ve, kako je treba poskrbeti za mlade glasbenike!" še doda Ljudmila.

Skladba "Moja Ljubljana" je poklon mestu, kjer Ljudmila živi že celo življenje. Obožuje ozke ulice, breg Ljubljanice in staro mestno jedro. Najbolj pa so ji všeč kotički, polni pisanih rož in pozitivne energije.

Po tem čudnem pokarantenskem obdobju potrebujemo razlog za srečo in optimizem, zato se Ljudmila zelo veseli novega izdelka, ki bo prinesel ljudem veselje in mladost, saj je v skladbi začutiti poletje in sonce.

Posnela je tudi videospot, ki ga je ustvarila v sodelovanju s prijatelji. "Ker nisem igralka, sem si zaželela sproščenih kadrov, ki na obraz pričarajo nasmeh. Prepričana sem, da si boste ob ogledu videospota zaželeli biti z mano, v Moji Ljubljani," zaključi simpatična pevka.

Videospot si lahko ogledate tudi na youtube: