Sara Petrovčič predstavlja singel Ko ob meni si

April 27, 2020

 

Sara Petrovčič predstavlja nov singel

 

Mariborčanka Sara Petrovčič je magistrirala iz podjetništva vendar zase pravi, da je njena duša pri glasbi, ta jo namreč spremlja že od rojstva.

Sveži singel Ko ob meni si  pa ni pevkin prvi glasbeni podvig. Pred nekaj leti je namreč navduševala množice kot pevka skupine Panda.

 

 

 

Na samostojno glasbeno pot s priznanimi slovenskimi glasbeniki

 

Sorodno glasbeno dušo je Sara našla v skladatelju Romanu Sarjašu, ki je njeno besedilo dopolnil z glasbenim aranžmajem, zavidljiv pa je tudi izbor glasbenikov, ki so sodelovali pri nastajanju singla Ko ob meni si.

 

Za udaren ritem je poskrbel Jure Rozman, Jani Hace je zaigral na bas kitaro, rokerski pridih je pesmi dodal kitarist Bor Zuljan, za piko na i pa je poskrbel saksofonist Primož Fleischmann.

 

Za miks singla je poskrbel Goran Sarjaš, za mastering pa Matjaž Zupan. Pevka je pesem posnela v studiu Art Music Records.

 

Živahna ljubezenska pesem je vsekakor glasbeni konglomerat različnih zvrsti, ki sovpada s pevkino osebnostjo.

 

"V trenutnem viharnem času je potrebno stopiti skupaj, dvigniti vibracijo in začutiti medsebojno ljubezen na različnih ravneh. Pomembno je, da se zazremo vase in širimo ljubezen, da smo strastni ter pozitivni v vsem kar vsak dan počnemo. Seveda pa je vse skupaj lažje, ko si »TI« ob meni", še doda Sara.

 

 

Pesem že lahko poslušate na youtube in ostalih digitalnih platformah.

 

 

LINK DO YOUTUBE:

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Zadnje novice
Please reload

Arhiv novic
Please reload

Spremljaj nas:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square