top of page
Žan Videc.jpg

ŽAN VIDEC

/

website
  • Facebook
  • Instagram

ŽAN VIDEC je odličen vokalist in multiinštrumentalist iz Maribora, ki s svojo glasbeno skupino izvaja žanrsko zelo raznoliko glasbo v stilu "pop - soul", ob kateri s svojim očarljivim in močnim glasom pridobi prav vsakega poslušalca.

Žan Videc je že nastopil na velikih koncertih in prireditvah, med drugim tudi na vsakoletnem kulinaričnem doživetju 'Sočna vilica' na trgu v Murski Soboti, tradicionalni študentski zabavi 'Bujta repa' v Festivalni dvorani v Ljubljani, med polčasom UEFA Champions League na Ljudskem vrtu v Mariboru, na velikem dobrodelnem koncertu 'Podarimo srečo', na afterju Festivala Lent na prizorišču Minoriti...  ter prestižnih privatnih zabavah, med drugim v hotelu San Martin v Goriških brdih, restavraciji in baru DiVino v Ljubljani in drugod.

Na njegovem koncertu lahko slišite priredbe izvajalcev kot so Eric Clapton, Chris Stapleton, Prince, Aretha Franklin, James Brown, Alicia Keys, Paolo Nutini, Elvis Presley, Maroon 5, Stevie Wonder, Bill Withers, Ed Sheeran, CeeLo Green, Daft Punk in drugih svetovnih nepozabnih glasbenih velikanov.

glasba

bottom of page