top of page

Ajda z novim singlom 'Čas da zaživiš'

Ajda se ukvarja s resnim petjem in opero že dlje časa, tokrat pa se je odločila, da naredi pop-country album, saj je glasba tisto, kar želi početi v življenju. Poleg petja se ukvarja tudi z igralstvom, saj navdušuje v predstavi Trojanke, zelo pa ubožuje vse, kar je povezano z naravo in s tem prepričanjem tudi živi.

Pred kratkim je združila svoje moči s producentom in pevcem Alexom Volaskom, znanim imenom na slovenski glasbeni sceni in priznano slovensko piarovko Kaly Kolonič, saj ne želi ničesar prepuščati naključju.

Ajda v letošnjem jesenskem času predstavlja svojo novo avtorsko skladbo, za katero je sama napisala glasbo in besedilo z naslovom 'Čas da zaživiš'. Pesem ima pop-country pridih, zato marsikdo pravi, da ga Ajda spominja na mlado Evo Cassidy.

»Z Alexom sem delala prvič. Takoj sva se ujela kot osebnosti ter pri ustvarjanju glasbe. Alex je zelo odgovoren, predan svojemu delu, mož beseda, zelo ustvarjalen, hudomušen in zelo srčen človek. Je prvi človek, kateremu sem zaupala svojo avtorsko glasbo. Presrečna, da lahko sodelujem s teboj, dragi Alex. Hvala, ker me tako spodbujaš in ker verjameš vame ter v mojo glasbo! » je zaupala Ajda.

Alex Volasko je o njunem sodelovanju še dodal: »Ustvarjanje z Ajdo je res lepa izkušnja. S svojim kantavtorskim pristopom odlično pripoveduje zgodbe, ki jih črpa iz življenja okoli sebe in jim daje obliko skozi svojo melodijo. Kot producent mislim, da bo njena glasba nagovorila marsikatero dušo, hkrati pa me zelo veseli, da je vedno polna novih idej. Pri Ajdi se pač vidi, da glasbo nosi v srcu, podkrepi pa jo še s svojim nalezljivim optimizmom, kar ji vdahne tisto nekaj več.«


Videospot za skladbo 'Čas da zaživiš' že lahko vidite na youtube:


Ajdo lahko najdete tudi na:



299 views0 comments
bottom of page