top of page

Annia z novim singlom 'Najina pesem'

Annia ali Anja Ruperčič je 21 letna fizioterapevtka, ki prihaja iz Šentjerneja. Z glasbo se ukvarja že od malih nog, ko je pričela z igranjem klaviatur, nato pa je kmalu spoznala, da je njena prva ljubezen petje. Sprva je prepevala doma pred svojo družino, nato pa je stopila tudi pred publiko, kjer je s pomočjo vaj in predanosti do glasbe je majhne odre zamenjala z večjimi in se predstavila na raznih prireditvah, nastopih, tekmovanjih.



Prvič se je Annia predstavila z avtorsko pesmijo 'Barve', tokrat pa predstavlja skladbo 'Najina pesem', za katero je napisal besedilo njen brat Klemen Ruperčič, glasbo in aražma pa sta prispevala Alex Volasko in švedski producent Ellis Ollsen.


V njenem srcu ostaja želja postati pevka, ki bo s pomočjo glasbe izrazila svoja čustva. Glasba ji pomeni življenje, kar v glasbi tudi rada prikaže. Verjame, da se bodo poslušalci prepoznali v njenih besedilih in uživali ob poslušanju njene glasbe.

"Pesem govori o dveh stvareh, kateri me zaznamujeta in spremljata že od otroštva, ljubezen do glasbe in plesa." nam pove Annia.


Annia pravi, da je glasba vsak dan njena prva misel in jo le-ta spremlja čez celoten dan. Popelje jo v svet sanjarjenja in ljubezni.


"Vsekakor pa sta glasba in ples nekaj, kar me obdaja s pozitivno energijo in iz česa črpam moč za življenje in ustvarjanje."

Njeno sporočilo je, da lahko vsak poslušalec prepozna besedilo na svoj način in najde pomen svoje ljubezni.


Za videospot sta poskrbela Jan Poreber in Klemen Ruperčič, ekipa pa je vse skupaj posnela v Kulturnem centru Primoža Trubarja v Šentjerneju.







162 views0 comments
bottom of page