top of page

IL DIVJI s pesmijo 'Imel te bom rad'

Po zadnjih predstavljenih skladbah "Jutro", "Pridi z mano" in "Sladka si kot med", predstavlja skupina Il Divji novo, z naslovom "Imel te bom rad".

Skupino Il Divji, ki prepleta jazz, pop in klapsko petje, sestavljajo Žiga Šraml, Matija Kramberger, Aleš Perko, Klemen Rutar in Lojzi Bobnar. Fantje so prijatelji tudi v prostem času, zato sta ustvarjanje glasbe in nastopanje njihovo nepopisno zadovoljstvo.


Tokrat je besedilo in glasbo za pesem napisal kar Žiga Šraml sam, ki je tudi njihov pevec in kitarist. Pesem govori o izpovedi zvestobe fanta, ki se punci zaveže za vedno.

Gre za njihovo prvo popolnoma avtorsko pesem, izdaja pa poteka ravno v času, ko fantje praznujejo 10. obletnico, tako da ima za njih pesem velik pomen.

Vokalni aranžma je prispeval Martin Juhart, za glasbeni aranžma pa sta poskrbela Roman in Goran Sarjaš iz Art Music Records, kjer je bila pesem tudi posneta.

Tudi videospot je nekaj posebnega. Leta 2018 so fantje v Piranu peli na poroki in ker pesem govori ravno o zakonu, so se odločili, da zgodbo v spotu sestavijo iz "after" filmčka te poroke. Za pevski del so se fantje ponovno odpeljali v Piran.

Njihovo najnovejšo pesem že lahko slišite na youtube:


65 views0 comments
bottom of page