top of page

Isaac Palma očaral pred hollywoodskim zvezdnikom

Minulo soboto smo na prvem dogodku projekta »Startalks« lahko osebno spoznali superzvezdnika Carlosa Ponceja, ki ga poznamo kot igralca mnogih telenovel, filmov in serij, tisti najbolj zvesti oboževalci pa tudi kot glasbenika in TV voditelja. Ob sočnih meet and greet temah, je za popestritev programa poskrbel Isaac Palma, pevec Argentinskih korenin. Z znanimi latinoameriškimi uspešnicami je publiko dvignil na noge, za konec pa je za mikrofon poprijel tudi Carlos in z navdušenjem zapel z Isaacom.

V dvorani ljubljanskega Intercontinentala je torej minulo soboto dvorana srečnežev lahko osebno spoznala Carlosa Ponceja, na meet and greet dogodku pa je izdal nekaj ekskluzivnih podrobnosti svojega osebnega življenja in pestre kariere.


Slovenijo je obiskal s partnerko Karino Banda, oba sta nad deželo in prijaznostjo ljudi povsem presenečena in navdušena. Igralec je presenetil s svojo odprtostjo do ljudi. Čeprav velja za veliko ime zabavne industrije, si je z veseljem in zanimanjem vzel čas za klepet in fotografije z oboževalci.



»Počaščen sem in zelo vesel najprej že zato, da so izbrali prav mene in mi namenili to čast, da sem lahko prepeval za Carlosa Ponceja. To se ne zgodi vsak dan in to so trenutki, ki ti ostanejo v spominu za vedno.« pravi Isaac.

Med Isaacom in Carlosom se je čutila posebna povezanost, saj imata oba korenine v Latinski Ameriki, prav tako pa sta se dodatno povezala skozi pogovor v domači španščini.

»Absolutno lahko rečem, da je bila najina energija zelo povezujoča, saj oba prihajava z južne poloble in naju poleg tega, da oba govoriva špansko, veže tudi kultura in temperament. Mislim, da sva oba uživala v najinem druženju.«


Ob nastopu Isaaca marsikdo začuti svetovni potencial.

»Svetovna glasbena scena so sanje vsakega pevca, zagotovo. Ostajam skromen in si želim, da bi moja glasba pustila pečat pri vsakem poslušalcu, ki ji da priložnost, da bi jo začutil. Če me moj glas in ljubezen do glasbe kdaj pripeljeta na svetovne odre, bom znova hvaležen usodi, a v tem trenutku se počutim zelo dobro v slovenskem prostoru in predvsem verjamem, da imam še veliko za pokazati.« še doda Isaac.

37 views0 comments
bottom of page