top of page

Isaac Palma predstavlja vroč reggaeton z naslovom 'Mala Mala'

Updated: Jul 11, 2023

Priljubljeni glasbenik Isaac Palma se pripravlja na izid svojega novega singla 'Mala Mala', ki bo zagotovo razgrel plesišča po vsej Sloveniji, prepričamo pa smo, da tudi marsikje drugje, saj ima pevec argentinske korenine in ima zato oboževalce širom po svetu.


Isaac Palma je kot Argentinec v Sloveniji priznan po svojem izjemnem talentu in karizmatični pojavnosti. Njegove prejšnje uspešnice, kot so 'Sreča moja si', 'Če te kdaj spustim iz rok' in 'Hočem le tebe', so navdušile številne oboževalce po Sloveniji in osvojile vrhove glasbenih lestvic.


Z novim singlom 'Mala Mala' Isaac nadaljuje svoj edinstven slog, združuje latino ritme s sodobnimi elementi reggaetona in bachate ter tako ustvarja izjemno vročo in plesno glasbeno izkušnjo, na kar sta ponosna tudi avtor besedila Rok Lunaček in avtor glasbe Roman Sarjaš. Vse skupaj so posneli z izjemno glasbeno ekipo, med drugim so pri pesmi sodelovali Jure Rozman, kitarist Robert Pikl, tolkalist Lan Vračun in nenazadnje basist Goran Sarjaš, ki je singel tudi zmiksal in masteriziral.



Singel 'Mala Mala' in spremljajoči videospot bo s strastnimi in zapeljivimi ritmi zagotovo dvignil temperaturo plesišč. Tudi besedilo opeva strastnost in privlačnost, ki jo nosijo ženske ter nas popelje v svet poželenja in čustvene napetosti. Isaac je znan po svoji izjemni interpretaciji in sposobnosti prenašanja čustev skozi svoj vokal, kar bo zagotovo prisotno tudi v tej pesmi.


"Zelo sem ponosen na ta nov singel 'Mala Mala'. Ritem in besedilo pesmi me popeljeta v povsem novo dimenzijo glasbe. Upam, da bodo moji oboževalci uživali v tej pesmi tako kot jaz in da bo prinesla veselje in plesno vzdušje v njihova življenja."

Videospot, v kateri nastopa tudi Naja Fridl, ki je trenutno finalistka miss Slovenija 2023, je režirala ekipa iz Neo Visuals, znana po tem, da je že sodelovala z mnogimi znanimi glasbeniki in ustvarila vizualne mojstrovine. Vizualna podoba videospota odseva strast in energijo pesmi ter vključuje zapeljive plesne korake in glasbenike, ki igrajo latino glasbo.


Založba Art Music Records je vesela sodelovanja z Isaacom Palmo in verjame v njegov izjemen talent ter prispevek raznolikosti latino glasbene scene.


Videospot si že lahko ogledate na našem youtube kanalu:




119 views0 comments
bottom of page