top of page

Isaac Palma zasedel 3. mesto na Melodijah morja in sonca 2022

Updated: Apr 4, 2023

Isaac Palma, pevec argentinskih korenin, ki je s svojim petjem in karizmo prvič navdušil leta 2016 v oddaji Slovenija ima talent, nato pa ustvaril številne nove pesmi in projekte med drugim tudi v sodelovanju z glasbenimi kolegi, je velik uspeh požel na festivalu Melodije morja in sonca, kjer je leta 2017 s pesmijo 'Če te kdaj spustim iz rok' prepričljivo zmagal.

Isaac se je na letošnjem 41. festivalu Melodije morja in sonca 2022 predstavil s pesmijo 'Zdaj je čas', na odru pa so se mu pridružili fantje iz skupine Il Divji, s katerimi so skupaj poskrbeli za pravo glasbeno čarovnijo.

Predstavili so pesem, za katero je prepričan, da je namenjena širši javnosti in da mora njeno sporočilo slišati vsak. Počaščen je, da je lahko znova bil del tega velikega dogodka, ki vsako leto napolni Avditorij Portorož. Letošnjo dodano vrednost ste lahko videli prav tam in je na tem odru niste najbrž zasledili še nikoli, saj je Isaac k petju dodal še posebno koreografijo, ki je navdušila občinstvo.


"Glasba me navdušuje odkar vem zase, zato poletja ne bi mogel preživeti lepše kot obdan z ljudmi, ki me radi poslušajo." nam pove Isaac.

Isaac Palma & Il Divji (foto Rok Breznik)

Pesem govori o tem, da nas moč ljubezni nenehno povezuje in da skupaj zmoremo vse. V preteklih dneh je tako ekipa z režiserjem Rokom Breznikom posnela tudi videospot, v katerem se zvrstijo naravne lepote naše Slovenije in sporočilo pesmi, ki ga morate slišati prav vsi in si ga zapisati v srce.



150 views0 comments
bottom of page