top of page

Jaka Hliš navdušil svoje oboževalce z novim singlom "Naprej"

Pesem "Naprej" je izšla pred dnevi in je že v kratkem času požela izjemno pozitiven odziv. "Naprej" je energična in navdihujoča pesem, ki nas spodbuja, da ne obupamo in gremo vedno naprej v življenju.


Jaka Hliš je že nekaj let prisoten na slovenski glasbeni sceni in se je uveljavil kot izjemno talentiran pevec in avtor besedil. Njegov edinstveni vokal in avtentičnost v glasbi ga postavljata v ospredje domače glasbene industrije. Z vsakim izdanim singlom si pridobiva nove oboževalce ter utrjuje svoj status enega najbolj obetavnih glasbenih talentov.


Foto: Amadej Hercog


S pesmijo naprej predstavljam občutke, ki so bili del močnih emocij. Ne glede na situacijo, moraš vedno naprej. Občutek, ko misliš, da imaš vse, pa se lahko obrne z eno besedo.

Glasbo in besedilo je kot vedno napisal Jaka sam, pripoveduje pa o premagovanju težav, resnice, ljubezni in odkrivanju notranje moči, da bi se spopadli z izzivi, ki nam jih življenje prinaša. Skladba ima močan ritem, ki spodbuja poslušalce k plesu in petju, hkrati pa ima tudi globlje sporočilo, ki nagovarja posameznike na osebnem nivoju.

Foto: Amadej Hercog


Včasih čas za enako situacijo nekomu teče s svetlobno hitrostjo, drugemu pa se zdi, da stoji na mestu. Bil bi pripravljen težave rešiti tudi z Albertom Einsteinom, da jo prepričam obratno!

Scenarij za videospot je Jaka napisal skupaj s svojim prijateljem Amadejem Hercogom, ki je spot tudi režiral, vse skupaj pa so ze ekipo posneli v Kulturnem centru Laško.


Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:


31 views0 comments
bottom of page