top of page

Jaka Hliš predstavlja nov singel z naslovom 'Nebo nama je priča'

Updated: Oct 13, 2023

Jaka Hliš je človek, ki ga ne zanima samo petje. Obožuje tudi šport, kar pa pomeni, da je v naravi praktično več kot kjerkoli drugje. Tam se rodijo njegove pesmi. Ljubi življenje tako kot je, z vsemi vzponi in padci.


Foto Amadej Hercog


Po nekaj avtorskih pesmih Jaka predstavlja svoje novo poglavje. Želel je, da njegova glasba zaživi, zato je izbral glasbenike, ob katerih se počuti doma in se odločil, da bo vse svoje pesmi posnel v živo. Prva že nosi naslov 'Nebo nama je priča', ki jo je napisal v začetku leta. Jo je napisal za preteklost ali prihodnost? Sam pravi, da ne ve natančno, saj sledi toku svojim mislim. Predvsem zato najraje naredi glasbo in besedilo sam.


Foto Amadej Hercog


"Nebo nama je priča govori o sladki noči, kjer se lahko dva prelivata v eno. Sva bila laž ali ne? Le nebo ve, saj je bilo edina priča." še razmišlja Jaka.

Videospot, ki ga je režiral Amadej Hercog, krasijo scene zahodne francoske obale, kjer je Jaka zadnja leta preživel veliko časa. Zato je tudi ta vsebina del inspiracije za pesem. Edinstveni zahodi, pokrajina in mir. V spotu lahko vidimo tudi eno izmed naših najboljših plavalk Nežo Klančar, ki je video podobi dala magijo, ki se jo takoj začuti ob gledanju spota.


Vse te stvari so Jaku dale navdih ustvarjati tako v Franciji kot tudi doma, kjer je z ekipo studijskih glasbenikov in bratoma Romanom in Goranom Sarjašem v studiu Art Music Records pesem tudi dokončal.


Foto Amadej Hercog


Videospot za pesem 'Nebo nama je priča' si že lahko ogledate na youtube:


70 views0 comments
bottom of page