top of page

Jaka Hliš z novim singlom 'Nisem več s tabo'

Updated: Apr 4, 2023

Jaka Hliš po dveh avtorskih pesmih 'Le v mislih' in 'Svoje sreče krojač', predstavlja svoj nov singel 'Nisem več s tabo'.


Pesem opisuje situacijo, ko se človek hkrati srečuje z levim in desnim polom samega sebe in preko teh življenjskih situacij, v katera so vedno vključena čustva, spozna ljubezen in srečo, ki je enkrat na tvoji strani, drugič na drugi.

Foto Amadej Hercog

"Enkrat zmagujemo, drugič izgubljamo, a kljub vsemu nismo poraženci, saj nas ljubezen dela človeške." še doda Jaka.

Besedilo in glasbo za pesem je napisal Jaka sam, v studiu pa mu je pomagal producent Alex Volasko, ki je z ekipo glasbenikov pesem tudi dokončal. Za bobni je tako bil Žiga Zaveršnik, na basu Goran Sarjaš, kitari Matic Dokler in na saksofonu Anže Zaveršnik.

Foto Amadej Hercog

Jaka pa ni človek, ki ga zanima samo petje, temveč je tudi pravi športni navdušenec. Nanj lahko naletite na smučišču, v adrenalinskem parku ali v naravi; ravno zato sam sebe imenuje 'Civilizirani divjak'. Jaka Hliš, športnik in glasbenik po duši, ki ljubi življenje tako kot je, z vsemi vzponi in padci.


Trenutke svobode je video ekipa ujela na čudoviti planoti Nanos, zaključek pesmi pa so posneli z bandom in pleasalci v Celju na strehi Šolskega centra, kjer so se vsi skupaj prepustili energiji, ki jo je ujel v kratki glasbeni film ujel režiser Amadej Hercog.


Videospot za pesem 'Nisem več s tabo' si že lahko ogledate na našem youtube kanalu:





97 views0 comments
bottom of page