top of page

Jaka Hliš z videospotom 'Svoje sreče krojač'

Updated: Sep 7, 2022

Po prvi avtorski pesmi 'Le v mislih', ki opisuje njegove občutke iz srednješolskih let, se Jaka Hliš tokrat predstavlja s svojo drugo avtorsko skladbo, ki jo je zapel na letošnji Emi Freš 2022, in sicer z naslovom 'Svoje sreče krojač'.

Pesem govori o tem, da vsak išče svoje mesto v življenju, in ne glede na ljudi, ki vidijo slabo v vsem, pa naj je dobro ali res slabo, nadaljuješ s svojim delom in se trudiš ostati dober do vseh.

»S časom ugotoviš, da si kljub nergačem okrog sebe 'svoje sreče krojač'. Ker pa si včasih nergač tudi sam, poskusiš s samozavedanjem to omejiti.« še doda Jaka.

Če mislite, da Jaka samo poje, se motite, saj je velika verjetnost, da boste nanj naleteli tudi nasmučišču, v adrenalinskem parku ali v naravi, saj sam sebe imenuje 'Civilizirani divjak'. Športnik in glasbenik po duši, ki ljubi življenje tako kot je, z vsemi vzponi in padci

»To nas namreč dela človeške, to nas dela ljudi!« pravi Jaka.

Glasba, ki ga spremlja že od nekdaj, zanj predstavlja enega izmed bolj barvitihkomunikacijskih sredstev, zato je besedilo in glasbo za pesem 'Svoje sreče krojač' Jaka napisal kar sam, za aranžma in glasbeno produkcijo pa je poskrbel s prijatelji, predvsem s producentom Alexom Volaskom.

Jaka Hliš je ta mesec gostoval tudi na glasbenem sessionu, ki ga pripravlja ekipaArt Music Records, kjer je posnel tudi INTERVJU/SESSION, v njem pa predstavil dve pesmi, in sicer'It Runs Through Me'izvajalcaTom Misch-a, katerega Jaka je velik oboževalec, in pa svojo avtorsko pesem'Le v mislih', ki jo se s svojimi glasbeniki preoblekel v akustično verzijo.

102 views0 comments
bottom of page