top of page
Writer's pictureLaura Meško

Karneval predstavlja novo pesem "Spet se žura"

Updated: Jul 4

Skupina Karneval predstavlja svojo novo pesem "Spet se žura", ki bo zagotovo postala hit tega poletja!

Avtor glasbe je producent Roman Sarjaš, ki je skupaj z njihovo pevko Špelo Novak - Pupo tudi avtor zabavnega besedila. Ekipa se je pri snemanju pesmi zelo zabavala, vse skupaj pa so posneli v studiu Art Music Records.


Foto: Anže Filipič


Skupina zase pravi, da so kot ena potujoča družina, saj skorajda ni kotička Slovenije, ki ga ne bi že obiskali. Z neverjetno energijo in ubranostjo navdušujejo publiko na zasebnih zabavah kot tudi pred večtisočglavo množico.


Foto: Anže Filipič


Karneval, ki širom Slovenije navdušuje že dvanajst let, sestavljajo Špela Novak - Pupa (vokal), Denis Čuček (kitara in vokal), Iztok Kočevar (bobni), Jan Juršnik (klaviature) in Dejan Zorman (bas). Ker pa pevka trenutno uživa porodniški dopust, jo na odrih nadomešča talentirana Ana Grdadolnik, ki jo Slovenija pozna kot finalistko šova Slovenija ima talent. Ano lahko vidite tudi v novem videospotu, kako se ob glasbi zabava s fanti in puncami.


Ob vseh koncertih in drugih obveznostih pa se ekipa večkrat rada pošali, da je več skupaj z bendom kot z lastnimi družinami. Veliko pa so se tudi naučili, največ o strpnosti, sprejemanju, odrekanju, odgovornosti drug do drugega. To jih povezuje in zato zasedba ostaja neomajna. V vseh teh letih se je veliko spremenilo, a nekatere stvari ostajajo iste – energija na odru, povezanost, ubranost. "Včasih je samo pogled dovolj, da vemo, kaj hočemo," dodajajo.


Foto: Anže Filipič


"Začeli smo z eno skupno željo in ciljem, ki mu sledimo ves čas – zabavati ljudi in se ob tem zabavati. Imeti čim več koncertov in ob tem pustiti vtis. Vtis, ki ustvarja spomine. Če ljudje zapustijo naš koncert ravnodušni, smo nezadovoljni. Igramo praktično vse in za vsakogar," pravijo člani skupine.

Videospot je skupina posnela v priljubljenem mariborskem klubu Klub v Mariboxu, kjer so pripravili veliko zabavo, vse skupaj pa posneli v spot. Režijo sta prevzela talentirana Thomas Marn in Rok Breznik, ki sta povzela vsebino pesmi in predstavila zabavo, t.j. druženje med mladimi in dobro glasbo. V spotu je za vrtenje glasbe poskrbel obetaven DJ Tadej Hari.



Videospot za pesem "Spet se žura" si že lahko ogledate na youtube:



Za več informacij lahko sledite skupini na:

28 views

Recent Posts

See All
bottom of page