top of page
Writer's picturePetra Ceglar

Laura Pesjak z novo pesmijo 'Tukaj in zdaj'

Updated: Apr 4, 2023

Laura Pesjak je mlada in nasmejana pevka, ki obiskuje Gimnazijo Slovenske Konjice, poleg izobraževanja, risanja, branja knjig in igranja na ukulele, pa aktivno sodeluje pri nastajanju njenega prvega albuma.


Kot prvi singel nam Laura predstavlja pop-rock skladbo z naslovom 'Tukaj in zdaj', ki govori o odnosih in dogodkih, v katere nas življenje večkrat pripelje, nedvomno pa se vsak od nas mora s tem spoprijeti in iz situacije potegniti najboljše kar se da.


"Vedno ko imam 'polno glavo' vsega, grem na sprehod ali hitro hojo in se tako spopadem s stresom, ki je med zdajšnjim načinom življenja če dlje bolj pogost." pravi Laura.

Glasbo in aranžma je prepustila priznanenu producentu Alexu Volasku, besedilo pa je napisala kar sama, saj pravi, da se tako najlažje prepusti petju. Že znano sodelovanje z Art Music Records, je Alexa vodilo do snemanja z basistom Goranom Sarjašem in njegovim bratom producentom Romanom Sarjašem, ki pa sta takoj poklicala še kitarista Markota Hrvatina in bobnarja Jureta Rozmana, pesem je pa je tako začela dobivati končno podobo kar sama od sebe.

Foto Jaka Kniplič

Videospot za pesem je ekipa pod vodstvom režiserja in kamermana Jaka Knipliča posnela v parku v Slovenski Bistrici, kadre z 'zaljubljenima' Goranom Sarjašem in Laro Tanšek pa v lokalu K'fe v Lenartu.


Foto Jaka Kniplič

Videospot za pesem 'Tukaj in zdaj' si že lahko ogledate na youtube:


262 views

Recent Posts

See All
bottom of page