top of page

Natalija Krulec odkriva čustveno globino z novim singlom "Slepe oči"

Razvoj skozi čustveno popotovanje


Po izjemnem uspehu svojega prejšnjega singla "Trenutek", mlada in nadarjena pevka Natalija Krulec znova navdušuje svoje oboževalce z novo balado "Slepe oči". Pesem je njen tretji avtorski komad, ki prinaša iskreno zgodbo iz ljubezenskih vzponov in padcev ter osebnih preizkušenj.


"Slepe oči" izvira iz Natalijine ljubezenske zgodbe, ki jo je zapisala skozi čustva, občutke in situacije, ki so zaznamovale njeno življenje. Kot priznava, je pisanje pesmi zanjo način izražanja, ki ji omogoča premagovanje težav pri izražanju lastnih čustev.



Sodelovanje z glasbeniki in založbo


"Slepe Oči" so rezultat sodelovanja s priznanim glasbenikom Alexom Volaskom in založbo Art Music Records. Pevka je znova dokazala svoj glasbeni talent in umetniško predanost, kar obeta še veliko glasbenih uspehov v prihodnosti.

Z izidom pesmi "Slepe Oči" Natalija nadaljuje svojo zgodbo čustvenega in umetniškega izraza, ki navdušuje poslušalce ter pušča trajen pečat v svetu glasbe. Skupaj s prejšnjim singlom "Trenutek" tvori popoln glasbeni dvojček, ki razkriva različne plati pevkine ustvarjalnosti in čustvene globine.


"S pesmijo 'Slepe Oči' sem želela deliti intimno zgodbo, ki je zaznamovala mojo ljubezensko pot. Skozi glasbo in besedilo sem skušala izraziti, kako lahko ljubezen včasih zamegli naš pogled na resnico, a hkrati spodbujam poslušalce, naj se s pravim zaupanjem vase osvobodijo slepote in stopijo močno naprej. Glasba je moje zatočišče, kjer najlažje izrazim, kar besede včasih težko povedo." - Natalija Krulec




Glasbena slikovitost


Pesem "Slepe Oči" ni zgolj glasbena izkušnja, temveč tudi vizualna. Pevka je skupaj z ekipo ustvarila videospot, ki je nastal na prelepih slovenskih lokacijah, kot so Kobarid, Tolmin, Soča, Slap Kozjak, Slap Sopota in drugi kraji. S svojo odločitvijo za snemanje v Sloveniji želi pevka ne le predstaviti svojo glasbeno umetnost, temveč tudi promovirati lepoto domačega kraja.


Povezava z naravo


Izbira lokacij za videospot je nastala iz ideje Natalijine dobre prijateljice, ki jo poznamo pod ustvarjalnim imenom "queenofwaterfalls". Narava, slapovi in lepote Slovenije so postali pomemben del vizualnega izraza pesmi, ki govori o prehodu iz preteklosti v močno prihodnost.


Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:



113 views0 comments
bottom of page