top of page

Nina Lampret z novim singlom »Lahko bi vedela« že navdušuje poslušalce

Nina Lampret, mlada in nadarjena pevka, ponovno navdušuje svoje oboževalce s svežim singlom "Lahko bi Vedela". Nova skladba, za katero je glasbo in besedilo napisal producent Alex Volasko, je že osvojila srca številnih glasbenih navdušencev.


Pesem govori o občutkih osamljenosti, razočaranja in upanju. Izraža obžalovanje zaradi konca nečesa, kar se je zdela večna ljubezen, a se je izkazalo za minljivo. Kljub temu ostaja upanje na ponovno srečanje in ponovno povezavo v prihodnosti. Gre za izraz čustev in iskanje smisla v koncu ljubezenskega razmerja.


"V pesmi izražam svoja čustva, saj sem bila v situaciji, ko se mi je zdelo, da je ljubezen neminljiva. Bila sem zaljubljena do ušes in tako kot pravijo, da je ljubezen "slepa", na koncu spoznala resnico, da se ljubezen lahko tudi konča. Ko sem povzela vse stvari in pogledala nazaj, sem res videla, da "bi lahko vedela", da ni bilo vse tako popolno, kot se je zdelo. Vendar pa na koncu vedno ostaja upanje, v vseh zvezah so vzponi in padci. V besedah"da konec nov začetek bo zame, dobro vem" napeljujem na to, da se vse zgodi z razlogom in da je vse za nekaj dobro."

Videospot za pesem "Lahko bi Vedela" je posnet v pozitivni luči, kljub temu da pesem opisuje žalostne občutke. Igralca Pika Golob in Eldin Murič se v videospotu spominjata vseh lepih trenutkov, ki sta jih doživela kot par. Videospot prikazuje tudi prepir, vendar se na koncu vse dobro konča, kar dodatno poudarja sporočilo pesmi.



"Lahko bi vedela" je še ena pesem k nizu ostalim Nininim, kot so "Ko sneži", "Modrina", "Dan kot dan" in "Ptici brez kril". Njene pesmi so že dolgo priljubljene med poslušalci, še posebej pa se spominjamo nastop na festivalu Melodije morja in sonca leta 2022, kjer je navdušila s pemijo "Modrina.


Nina Lampret je dokazala svoj talent in strast do glasbe skozi leta, njen napredek pa

je očiten. Pred kratkim je namreč navdušila s coverjem pesmi "Kjer najbolj gori" izvajalke Eve Boto, ki ga je posnela skupaj s pevcem in kitaristom Davidom Kreslinom.



Za več informacij o Nini Lampret spremljajte njena družbene omrežja.


65 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page