top of page

Ninnay z novo pesmijo 'Bizarno'

Updated: Feb 10, 2022

Pod umetniškim imenom 'Ninnay' se skriva vrhunska vokalistka Nina Bužanin Simčič, ki je že od otroštva navdušena nad glasbo. Takoj po nižji glasbeni šoli jo je pot zanesla na razna pevska tekmovanja in festivale, na katerih je pobirala različne nagrade, zdaj pa pridno ustvarja na slovenski glasbeni sceni.Po zadnji avtorskih skladbi 'V nebo', je bil čas za novo pesem, polno pozitivnega značaja, v retro stilu.

Bizarne, nenavadne, čudne stvari pa se včasih dogajajo na ljubezenskem parketu. Vse to nam lepo opiše nova pesem 'Bizarno', na katero je Ninnay čakala skoraj leto dni, zdaj pa je tu.


"Kljub temu, da sem v pesmi ujeta v ljubezenski trikotnik, kjer bi morala predstavljati žrtev, sem v resnici tista, ki na koncu zmaga." še v smehu doda Ninnay.

Besedilo in glasbo je napisal priznan slovenski avtor in producent Alex Volasko, skladbo pa so skupaj posneli v studiu Art Music Records z bratoma Romanom in Goranom Sarjašem, ki sta poskrbela za klaviature in bas, pridružila pa sta se jim še kitarist Alen Kovše in bobnar Lan Vračun.Ninnay je svoj glas pilila tudi pri mednarodnem vocal coachu Joshua Alamu-ju, kar ji je skozi vsa leta dalo še večji zagon pri glasbenem udejstvovanju.Videospot, za katerega je poskrbel Rok Maver iz Rox Pro Production, si že lahko ogledate ne youtube:
197 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page