top of page

PAZI! Petra ugrabila sanjskega moškega?

Petra Ceglar, 23-letna pevka, avtorica in ustvarjalka vsebin, napada z novim singlom “PAZI!”, za katerega je posnela tudi videospot, v katerem je nastopil aktualni Sanjski moški Blaž Kričej Režek.



Petra se je Sloveniji nedavno predstavila v oddajah "Slovenija ima talent" in “Ema Freš”, v zadnjih letih pa se je s svojimi avtorskimi skladbami že dobro usidrala tudi na slovenskih radijskih postajah. Med mladimi velikokrat krožijo tudi njene pristne in zabavne vsebine na socialnih omrežjih, kjer pa je poleg zgodb iz študentskega in glasbenega sveta, v zadnjem letu dobila na prepoznavosti tudi preko deljenja posnetkov v živo iz dvorane tekmovanja Pesmi Evrovizije.



“Pesem sem napisala zase, da v meni prebudi plamen samozavesti po težki izkušnji. Včasih nas kaj tako prizadane, da je edini izhod delo na sebi. Čez čas tako postanemo močnejši in uspešnejši, sreča se povrne. In prav to zadovoljstvo in uspeh sta lahko največje maščevanje osebi ali situaciji, ki nas je prizadela. Pazi, zdaj ti bo žal…”, dodaja Petra.




Na socialnih omrežij je Petra sledilcem že nekaj mesecev namigovala, da prihaja nekaj zelo zanimivega in šokantnega. Za “šok efekt” definitivno poskrbi videospot, v katerem pevka predstavlja kriminalko, ki ugrabi svojega bivšega, da se mu maščuje. V tem primeru si je seveda privoščila kar “Sanjskega moškega” Blaža.


V videospotu, ki so ga ustvarili z ekipo Novisuals, se Petri pridružijo tudi plesalke in prijalteljice, Maruša, Milana, Liza in Manja,  ki ob koncu videa plešejo okoli zvezanega Blaža.



Pesem je nastajala od lanskega poletja. Petra, ki je tudi avtorica besedila in melodije, jo je pol leta pilila s priznanim glasbenim producentom Krešimirjem Tomcem.


“Produkcija je nekaj čisto novega, česa zelo podobnega temu še nisem slišala nikjer. Prav zato ima pesem neko dodano vrednost, vse ne bi pa tako dobro izpadlo brez Krešimirja, on res obvlada. Vsi prijatelji mi pravijo - tale je pa taka za na Evrovizijo!”, dodaja Petra.


Petra je ob izidu pripravila tudi dogodek v baru Zorica v središču Ljubljane. Tam je poskrbela za prijetno druženje mladih glasbenikov in novinarjev ob manjšem koncertu in predstavitvi videospota.


40 views0 comments
bottom of page