top of page

Pevka Laura Pesjak predstavlja svojo najnovejšo pesem "Ko ustavi se čas"

Laura Pesjak, vznemirljiva mlada pevka, ki nenehno navdihuje in povezuje občinstvo, je razkrila svojo najnovejšo skladbo "Ko ustavi se čas", ki je plod sodelovanja z avtorjem in glasbenikom Romanom Sarjašem.


Pevka je napisala besedilo sama, glasbo pa sta skupaj z Romanom dokončala v glasbenem studiu založbe Art Music Records, kjer so skupaj s studijskimi glasbeniki pesem dokončali. Tako so pri pesmi sodelovali tudi bobnar Jure Rozman, basist Goran Sarjaš, kitarist Marko Hrvatin in back vokalistka Sara Lamprečnik.



Laura Pesjak je vsestranska umetnica, ki je zavezana iskanju in izražanju resnice skozi glasbo, se veseli deljenja te nove skladbe s svojim občinstvom. "Ko ustavi se čas" je zgolj nadaljevanje njenega glasbenega potovanja, ki nas vedno znova navdihuje in osvaja.


Za videospot je poskrbel Jaka Kniplič iz Prizmatory, ki je ustvaril videospot, ki dopolnjuje in oživlja čarobnost skladbe. Videospot "Ko ustavi se čas" in glasbeno moč Laura Pesjak. V videospotu sta nastopila izjemna plesalca Valeriya Musina in Tomaž Šter, ki sta s svojim plesnim nastopom prinesla gledalcem slikovito izkušnjo in tako dodatno poudarila čustveno globino, ki jo izraža pesem



V videospotu je prizorišče našlo tudi v Center Noordung v Vitanju, kjer so ustvarjalci zajeli prav posebno atmosfero, ki se odraža v vsakem kadru.



Sledite Lauri na družbenih omrežjih in ne zamudite priložnosti, da se poglobite v čarobni svet njenega glasbenega ustvarjanja.




60 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page