top of page

Prihaja nepozaben večer z Isaacom Palmo v Gledališču Park v Murski Soboti

Updated: Sep 22, 2023


Prihaja nepozaben koncert, saj bo 20. oktobra 2023 v Gledališču Park v Murski Soboti nastopil izjemno talentiran Argentinski pevec Isaac Palma.

Ta večer lahko pričakujemo nepozaben koncert za vse ljubitelje glasbe, saj bo Isaac v živo s svojo ekipo predstavil svoj novi singel "Mala Mala", hkrati pa poskrbel, da ne bo manjkalo vročih latino ritmov in glasbenih gostov.

Na koncertu tako ne bo manjkalo reggaetona in bachate, španskih hitov, seveda pa bo pevec zaigral vse svoje pesmi kot so "Sreča moja si", "Če te kdaj spustim iz rok", Hočem le tebe" in druge, ki jih je posnel, odkar je v Sloveniji.

"Na odru se mi bodo pridružili različni gostje, med katerimi bo tudi prelepa Manca Špik, s katero sva pred leti posnela duet Oba." doda Isaac.

Isaac Palma je postal sinonim za čustveno in strastno izražanje skozi glasbo. Njegova glasbena pot se je začela v mladih letih, in od takrat je nabral impresivno zbirko pesmi, ki so občinstvu segle v srce.


Njegovo pristno izražanje in unikatna glasbena vizija so mu prinesli zvesto bazo oboževalcev po celi Sloveniji pa tudi drugod.


Isaac Palma je umetnik, ki se ne zadovolji s površnostjo. Njegova glasba sega globoko in se dotikne srca poslušalcev. Njegova energija in strast na odru sta nalezljivi, kar obljublja posebno doživetje za vse prisotne.


Poleg dobre glasbe pa je Isaac znan tudi po svojem izjemnem scenografskem nastopu. Na odru ustvari magično vzdušje, ki občinstvu omogoča, da se popolnoma prepustijo glasbi in besedilom.




Veliki koncert Isaac Palma


20. oktober 2023 ob 19h


Gledališče Park Murska Sobota






"Na odru se mi bodo pridružili tudi skupina Il Divji, s katerimi sem lansko leto nastopil na festivalu Melodije morja in sonca v Portorožu."



202 views0 comments
bottom of page