top of page

Sia Lana izdala album 'Lost in Reverie'

Updated: Jul 28, 2022

Sia Lana je 24-letna pevka, ki nam predstavlja svoj prvi album 'Lost in Reverie'. Ta govori o lepotah življenja, ki so pevko pri pisanju besedil vodila skozi celotno ustvarjanje.

Za glasbo in aranžmaje je poskrbel producent, avtor glasbe in basist Goran Sarjaš, ki je pesmim dal pridih melanholije, sanjavosti in retro klasike. V studiu se je tako poigraval z zvoki električnih kitar, različnih synthov in posnel zanj značilne bas linije. Pri projektu sta sodelovala tudi priznana slovenska glasbenika Jure Rozman, ki je za vse pesmi posnel bobne, ter Luka Ivanovič, ki je s svojimi kitarami še dodal 'češnjo na tortico'.Sodelovanje z Goranom Sarjašem


Nastajanje albuma je bilo spontano, lahkotno in z veliko zabave. Ko je enkrat nastala prva pesem 'Lost in Reverie', je kreativna energija stekla in pesmi so začele nastajati kar same od sebe. Goranove melodije in harmonije so še dodatno spodbudile radoživost in veselje ob avtorskem ustvarjanju.

Avtorja sta želela, da ima ta album žanrsko po malem vsega in tako so nastale skladbe 'I'm Complicated', 'Finding Freedom', 'Funk in My Soul' ter druge, pri katerih človek kar čaka, da bi zaplesal.

Na albumu lahko slišite tudi skladbo, izdano v live akustični izvedbi, 'Get Out of Me', ki pa je v celoti izpovedna, saj jo je Sia Lana napisala čisto sama, med snemanjem pa je nanjo delovala zdravilno, saj ji je pomagala izraziti svoja čustva.


"Pesmi so nastajale po trenutnem navdihu, vsaka od njih pa nosi eno izmed sporočil, ki so pomembno zaznamovale moje življenje. Upam, da v njih tudi poslušalci najdejo delčke sebe in jih glasba povzdigne, ali pa jim pomaga v težkih trenutkih - tako kot je meni." pravi Sia Lana.

Pesmi iz albuma že lahko poslušate na vseh digitalnih plaformah:

54 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page