top of page

Sia Lana z drugim singlom 'Bright Sunshine'

Sia Lana je 24-letna pevka, ki nam bo kmalu predstavila svoj prvi album 'Lost in Reverie', poimenovanega po prvem singlu, ki ga je izdala v začetku septembra letošnjega leta.


Tokrat predstavlja nadaljevanje svoje zgodbe, in sicer s svojo drugo avtorsko pesmijo z naslovom 'Bright Sunshine', ki je njena osebna izpoved o tem, kako začeti živeti življenje, ki si ga je vedno želela, pa si ni upala.Za glasbo je kot na vseh pesmih, ki prihajajo, poskrbel zdaj že prepoznavni basist, avtor in producent Goran Sarjaš, vsa besedila pa je pevka napisala sama, saj pravi, da le tako lahko iskreno poda svoje videnje o življenju in sporočilu, ki ga želi deliti.


Videospot je ekipa posnela v trgovini Rutar v Ljubljani, kjer so lahko sprostili svojega duha in si pričarali retro stil in udobje, ki jo pesem izraža. V njem so nastopile tudi Lanine prijateljice Janja Jurjevič Lermontova, Lučka Rožman in Tjaša Štornik, za kamero in režijo pa je poskrbel Jaka Kniplič (Prizmatory).


PREMIERA videospota 2.12.2021 ob 18h


S prihajajočim albumom 'Lost in Reverie' Sia Lana nagovarja ljudi, da si tudi oni upajo živeti svoje sanje in da najdejo svetlobo, ki jo vsak nosi v sebi.240 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page