top of page

Sia Lana z novim singlom 'Lost in Reverie'

Singel z naslovom 'Lost in Reverie' je plod glasbenega ustvarjanja basista in producenta Gorana Sarjaša in Lane Lančič, ki se je odločila, da bo delovala pod umetniškim imenom 'Sia Lana'. Njun prvi singel govori o lepotah življenja in majhnih trenutkih, ki jih prevečkrat jemljemo za samoumevne.


Kdo torej je 'Sia Lana'?

Sia Lana je 24- letna pevka in bodoča diplomantka notranje opreme, ki se že od otroštva ukvarja s petjem. Pred kratkim je začela svoje občutke prelivati na papir, sreča pa je, da sta se z Goranom v njegovem glasbenem studiu Art Music Records ujela, saj je njenim besedam dal glasbo, ki je povezala njeno sporočilo v celoto.



Videospot za pesem je Sia Lana s svojimi prijateljicami posnela na slovenski obali in je prispodoba za povezanost, notranji mir in iskrivost.

"Je namerno spontan, zato je bilo snemanje zelo zabavno, tako da bomo s prijateljicami taka druženja organizirale tudi brez kamer!" v smehu doda pevka.


Kaj nam govori 'Lost in Reverie'?

Sporočilo pesmi je, da je življenje minljivo, svet pa neizmerno lep. ✨ Kljub temu, da se večkrat soočamo z različnimi izzivi in žalostjo nasploh, bodo tu vedno trenutki, ki dajejo vrednost našemu obstoju. Na nas pa je ali jih bomo videli in življenje izkusili v polnosti.



S singlom 'Lost in Reverie' Sia Lana in Goran napovedujeta album, katerega rdeča nit bo sanjavost, užitek in igrivost.


'Lost in Reverie' že lahko poslušate na youtube in ostalih digitalnih platformah.


285 views0 comments
bottom of page