top of page

Take Off izdali nov singel 'Črn ples'

Updated: Jun 21, 2021

Take Off so pop/rock glasbena skupina iz Slovenskih Konjic, ki jo sestavljajo kitarist Alen Kovše, klaviaturist Matic Mlakar, basist Matic Pokorn in bobnar Jure Skaza. Po singlih 'Place to be' in 'Nazaj v maj', ki sta že pustila sledi na slovenskih radijskih in televizijskih postajah, tokrat predstavljajo novo avtorsko skladbo z naslovom 'Črn ples'.

Za glasbo sta poskrbela člana skupine Matic Mlakar in Alen Kovše, žanrsko pa je nova pesem zavita v modernejšo, alternativno rock produkcijo.

"Melanholično besedilo v pesmi govori o kompleksnih partnerskih zvezah, ki pogosto bazirajo na konformizmu namesto na pristni ljubezni, ta pa ob iskrenosti na koncu vselej prevlada." še doda Taja Rihtaršič, ki je besedilo tudi napisala.

Videospot so fantje posneli v okolici Maribora in Slovenskih Konjic, glavno vlogo pa so prepustili Žigi Gabrovcu, ki se ponaša z nazivom finalista v oddaji Masterchef in tekstopiski Taji Rihtaršič, sodelovala pa sta tudi Tori Zdovc in Gregor Marko Frim.


Videospot so posneli s svojo že ustaljeno snemalno ekipo - režiserko Saro Polanc, snemalcem ter montažerjem Jernejem Leskovarjem in mojstrom osvetlitve Amadejem Šuregerjem.


Videospot za skladbo 'Črn ples' si že lahko ogledata na njihovem youtube kanalu:





154 views0 comments
bottom of page