top of page

'Trenutek' za Natalijo Krulec

Ste že kdaj doživeli magičen trenutek in si ga za vedno vtisnili v spomin? Včasih nas na te

iskrice spomni fotografija, okus pijače, vonj parfuma... Velikokrat pa nas tja popelje prav

glasba.

Natalija Krulec, mlada glasbenica, ki po prvi avtorski skladbi 'Samo ti', predstavlja nadaljevanje z drugo skladbo, ki nosi naslov 'Trenutek'."Pri projektu mi je pomagala velika ekipa srčnih ljudi."

Za glasbo je tako poskrbel poznan producent Alex Volasko z glasbeniki iz studija Art Music Records, besedilo za skladbo pa je napisala, kot je začutila, kar sama. Tako se je Nataliji pojavila kmalu ideja za scenarij, v katerem je z zgodbo želela prikazati sebe, sliko svojega življenja. »Trenutek«, ki govori o iskrenih trenutkih sreče, bodisi s partnerjem ali prijatelji.Videospot je ekipa posnela v njenem domačem kraju v Zgornji Savinjski dolini. Gre za simpatično romanco med natakarico in gostom, ki ga vidno očara. Natalija je v videospot vključila tudi svoj band (Matic Kovačič, Jan Mori, Jan Otoničar, Rok Molnar), z njimi stopila na oder in zabavala publiko v baru, za konec pa tudi zaplesala. Celotna zgodba tako izpade zelo dinamično, skratka, vredno ogleda.


Z vizuali pri videospotu sta odlično opravila Rok Deželak in Žan Beti, za fotografije pa Robi Valenti. Vlogo osebne vizažistke je prevzela dobra prijateljica Sara Zemljak.


Videospot za skladbo si že lahko ogledate na youtube:


207 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page