top of page

V zimske dni z novo skladbo 'Ko sneži' pevke Nine Lampret

Updated: Oct 12, 2023

Po zadnji pesmi 'Modrina', ki jo je predstavila na festivalu Melodije morja in sonca 2022, predstavlja Nina Lampret novo avtorsko pesem prav za prihajajoče zimske dni. Besedilo za pesem, ki nosi naslov 'Ko sneži', je napisal pevec skupine Flirrt Rok Lunaček, glasbo pa pianist in skladatelj Roman Sarjaš.


Da bi pesem najbolje zazvenela, je Roman poklical še svojega brata Gorana Sarjaša, ki je za pesem posnel tudi bas in s katerim sta nato v svojem studiju Art Music Records aranžmajsko in produkcijsko dokončala pesem. K sodelovanju sta povabila tudi priznana studijska glasbenika kitarista Bora Zuljana in bobnarja Jureta Rozmana.



Pri snemanju videospota pod taktirko QViewProduction se je ekipa izredno zabavala in uživala v zimskih radostih.

"Prvič v življenju sem božično smreko postavljala že novembra!" v smehu doda Nina.

Pri snemanju v koči je bilo pravo božično vzdušje, pekli so kekse, pili čaj, krasili smreko, Ninina mama pa je celo zaspala ob kaminu. Ob sebi je Nina imela tudi svojo prijateljico Niko, ki jo v spotu 'tolaži' ob razhodu s fantom, vendar jima je šlo večino časa bolj na smeh, kot na resno igranje vlog. Bilo je veliko smeha in dobre volje.



S snemanjem na snegu pa so imeli malo več težav. Snemalne dneve so morali prestavljati zaradi vremena, a na koncu se je vse dobro izšlo. Dan na snegu jim je popestril Ninin kuža Pablo, ki je divjal sem in tja po Rogli.

"Kot nalašč so bili kadri z njim najlepši ravno takrat, ko je bila kamera ugasnjena ali prazna baterija!" se nasmehne Nina.


Videospot za skladbo 'Ko sneži' si že lahko ogledate na našem youtube kanalu:


Nino Lampret lahko tudi na:



54 views0 comments
bottom of page