top of page

Veliki dobrodelni koncert 'Podarimo srečo'

Na velikem dobrodelnem koncertu »Podarimo srečo« otrokom Osnovne šole IV Murska Sobota znova na pomoč priskočili številni priznani slovenski glasbeniki.

Ti so s svojimi nastopi pričarali prelep večer, poln glasbe in dobre volje, ob tem pa storili dobro delo, ki bo mnogim otrokom omogočilo boljši jutri. 


Gre zdaj že za tradicionalno prireditev


Dobrodelni koncert »Podarimo srečo« je zdaj že tradicionalni dogodek, ki ga na Osnovni šoli IV Murska Sobota pripravljajo v sodelovanju z Glasbenim društvom Art Music, ki je vodeno s strani bratov Sarjaš



Na njem se je tudi tokrat zvrstil bogat glasbeni program, v katerem so ob spremljavi glasbene skupine Art Music Orchestra v živo nastopili številni priznani lokalni in nacionalni glasbeniki. 

Tudi letos so tako nastopili znani slovenski glasbeniki, in sicer Nuša Derenda, Isaac Palma, Leopold I., Manca Špik, Nika Zorjan, BQL Rok, Žan Videc, Ansambel Aktual, Nina Lampret, Laura Pesjak in seveda učence Osnovne šole IV Murska Sobota.


Kot presenečenje so nastopili Matjaž in Tina iz cirkusa Arbadakarba ter Matjaž Zupan iz skupine California.



»Ne gre le za to, da naredimo nekaj dobrega, ampak je tudi za nas velika sreča, ko vidimo nasmejane obraze, srečne ljudi. Obenem pa je to tudi priložnost, da se glasbeniki srečamo in muziciramo, saj ves program poteka v živo ob glasbeni spremljavi skupine Art Music Orchestra,« še doda Roman Sarjaš

Kako lahko pomagate?


Tisti, ki želite pomagati, lahko denarne prispevke nakažete na transakcijski račun šole, številka 01280 -6030690345, referenca 00 9002, namen plačila Donacija - podarimo srečo. Davčna številka šole je 10286179. S pomočjo Lions kluba Murska Sobota pa je vzpostavljeno tudi darovanje sredstev prek SMS-sporočil. Tako lahko donacijo v višini pet evrov prispevate, tako da pošljete SMS s ključno besedo KOMBI5 na številko 1919.


Kako je bilo na prireditvi si lahko ogledate tudi v foto galeriji (sobotainfo.com):









119 views0 comments
bottom of page