top of page

vita@vox s singlom 'A še misliš name'

Primorska zasedba vit@vox bo v letu 2022 zaokrožila četrto obletnico delovanja. V tem kratkem obdobju je izdala že tri uspešne single, ki se pridno vrtijo na slovenskih radijskih postajah, pod vse se je podpisal priznan slovenski avtor, producent in izvajalec Alex Volasko. To so skladbe 'Malo nad oblaki', 'Ravno obratno' in 'Trik'.

V teh dneh pa se predstavljajo s prvo, deloma tudi svojo avtorsko, skladbo z naslovom 'A še misliš name'.

Ime skupine izhaja iz imena pevke Vite Jordan. Njen posebni vokal in mladostno energijo pa dopolnjujejo znanje in izkušnje prekaljenih glasbenikov. To so kitarista Mitja Lončarek in Silvo Čelhar, basist Željko Bajlović - Bajlo, klaviaturistka Iomi Babuder Briški in bobnar Ado Krpan.


V letu premora po zadnjem singlu 'Trik' skupina ni počivala. Vito je ob koncu lanskega leta k sodelovanju povabil priznani glasbenik in producent Kevin Koradin, s katerim sta skupaj odpela uspešnico 'Kralj'. V zadnjih mesecih pa so člani energijo usmerili k ustvarjanju novega singla A še misliš name, ki ga lahko že slišite na radijskih postajah.


To je prva skladba, v kateri so svoj osebni pečat pustili tudi vitavoxovci. Pevka skupine se je prvič preizkusila kot tekstopiska, člani skupine, z basistom Željkom Bajlovićem Bajlom na čelu, pa so poskrbeli za aranžma. Melodija je ponovno delo Alexa Volaska, ki je profesionalno izpilil tudi besedilo in vse skupaj zaokrožil v celoto.


A še misliš name je zgodba, ki jo je kdaj izkusil skoraj vsakdo. Zgodba o paru, ki mu ni uspelo. Ali bi se lahko izteklo drugače, če bi s fantom poskusila ponovno? To se sprašuje dekle, saj si ga nikakor ne more izbiti iz glave. Zgodbo o zaljubljencih, ki jima preprosto ni usojeno, pripoveduje tudi videospot.

Videospot si že lahko ogledate na YouTube kanalu skupine vit@vox:




207 views0 comments
bottom of page