top of page

Žan Videc s prvim singlom "Not with you"

Žan Videc, nadarjen vokalist in multiinštrumentalist, je stopil na glasbeni sceno s svojim prvencem "Not With You", ki že obeta, da bo v svetu glasbe pustil velik pečat. Pesem, ki jo je napisal sam, nosi njegovo globoko čustveno sporočilo, in je bila posneta v glasbenem studiu založbe Art Music Records. Videospot za pesem je bil posnet v Gledališču Park v Murski Soboti in v samem mestu, kjer je zagrala žensko vlogo Janja Gomboc, za scenarij in režijo pa sta poskrbela Roman Sarjaš in Jaka Kniplič.



Pri snemanju singla "Not With You" so sodelovali vrhunski glasbeniki: basist Goran Sarjaš, bobnar Jure Rozman, kitarist Marko Hrvatin, klaviaturist Žan Hautpman in spremljevalna vokalista Sara Lamprečnik. Skupaj so ustvarili zvočno podobo pesmi, ki je popolnoma zaokrožila Žanovo glasbeno vizijo in dodala pesmi globino.



S svojo skupino, ki izvaja žanrsko raznoliko glasbo v slogu "pop - soul", je Žan Videc postal sinonim za nepozabne glasbene trenutke, ki navdušujejo občinstvo po vsej Sloveniji.

S svojim očarljivim in močnim glasom Žan Videc pridobi vsakega poslušalca. Njegova interpretacija pesmi nosi globoko čustveno sporočilo, ki se prepleta z izjemno glasbeno tehniko in izraznostjo. Spretno prepleta različne vplive in ustvarja edinstven zvok, ki se dotika poslušalčeve duše.


Eden izmed najbolj prepoznavnih elementov Žanovega umetniškega ustvarjanja je njegov energičen nastop. Na odru se razcveti in vzdušje na koncertu popelje do vrhunca. Njegova strast do glasbe je nalezljiva, kar občinstvo vedno znova opazi in ceni.

Videcov koncertni repertoar je prava paleta glasbenih mojstrovin. Slišati je priredbe izvajalcev kot so Chris Stapleton, Paolo Nutini, Elvis Presley, Maroon 5, Stevie Wonder in drugih svetovnih glasbenih velikanov. S svojim edinstvenim pristopom k interpretaciji znanih skladb, Žan Videc ustvarja svežino in avtentičnost, ki pušča neizbrisen vtis na vsakem poslušalcu.


"Not With You" je pesem, ki se dotika čustev in izraža globoko človeško povezanost. Skozi melodijo in besedilo poslušalca popelje na čustveno potovanje, polno introspekcije in refleksije. Videc s svojim izjemnim glasbenim talentom z lahkoto prenaša to čustveno stanje na svoje občinstvo, kar ustvarja nepozabno glasbeno izkušnjo.



Za Žana Videca in njegovo glasbeno skupino je "Not With You" le začetek poti, ki obeta še mnogo glasbenih uspehov in nepozabnih trenutkov. Njihova strast do glasbe je nalezljiva, zato je pričakovati, da bodo še veliko ljudi po vsej Sloveniji in širše navduševali s svojimi izjemnimi nastopi.


PREMIERA VIDEOSPOTA za pesem "NOT WITH YOU" - 12.2.2024 ob 10. uri.



76 views0 comments
bottom of page