top of page

Žan Videc predstavlja zmagovalno pesem "Med oblaki" z glasbenega natečaja "Radio SI 2024 Standouts"

Updated: Jun 14

Žan Videc, nadarjen vokalist in kitarist, je stopil na glasbeno sceno s svojim prvencem "Not With You", sedaj pa predstavlja svoj drugi singel "Med oblaki", ki je postala zmagovalna pesem glasbenega natečaja "Radio SI 2024 - Standouts".


"Med oblaki" je pesem, ki nas opominja, da sanje niso nedosegljive in da je življenje polno čarobnih trenutkov, če si le dovolimo, da jih opazimo. Žan Videc tako s svojim glasbenim talentom in ustvarjalno vizijo prinaša svežino na slovensko glasbeno sceno ter si utrjuje mesto med slovenskimi glasbeniki.Glasbo za pesem sta napisala skupaj z avtorjem in basistom Goran Sarjašem, besedilo pa je pevec napisal sam. Pri snemanju pesmi so sodelovali še bobnar Jure Rozman, klaviaturist Žan Hauptman, kitarist Marko Hrvatin in back vokalistka Sara Lamprečnik, vse skupaj pa so posneli v studiu Art Music Records.


Videospot za pesem je prava paša za oči

Videospot za pesem "Med oblaki", ki ga je posnela Rok Breznik, je prava paša za oči in ušesa. V njem se prepletajo čarobni trenutki in raznoliki prizori, ki ustvarjajo vzdušje brezčasne lepote in radosti. Med nastopajočimi so žongler, ki s svojo spretnostjo očara gledalce, doberman, ki dodaja videu element elegancije in moči, ter punca na kotalkah, ki s svojimi gibljivimi akrobacijami prinaša občutek svobode in brezskrbnosti.Videospot vključuje tudi prizore deklet, ki nakupujejo in se smejijo, kar ustvarja vzdušje prijateljstva, veselja in mladostne energije. Vse te elemente mojstrsko povezuje pesem "Med oblaki", ki s svojim optimističnim besedilom in melodično podlago vabi poslušalce, da se dvignejo nad vsakodnevne skrbi in uživajo v trenutkih sreče.


Več o snemanju videospota, si lahko ogledate v galeriji:
Nastop na 43. festivalu Melodije morja in sonca 2024

Žan se bo letos nastopil tudi na 43. festivalu Melodije morja in sonca, ki bo v Avditoriju Portorož, kjer bo predstavil svoj tretji singel "Neznano". Spremljala ga bo glasbena ekipa v živo, Žan pa s producenti že pripravlja pravi spektakel na odru, saj kot vedno ne želi pustiti svojih poslušalcev ravnodušnih.

"Pesem 'Med oblaki' je zame zelo posebna, ker izraža trenutke sreče in ljubezni, ki jih želim deliti s poslušalci. Upam, da bodo ob poslušanju te pesmi tudi drugi občutili isto veselje in lahkotnost kot jaz, ko sem jo ustvarjal." še doda Žan.


Za več informacij o Žanu Vidcu, njegovih nastopih in prihajajočih projektih, obiščite njegovo spletno stran www.artmusicrecords.si/zanvidec ali ga spremljajte na družbenih omrežjih.

Videospot za pesem si lahko ogledate na Žanovem youtube profilu:


47 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page