top of page

"Moje največje gonilo v življenju je glasba."

Mladi pevec, 19-letni Metod Munda, je skozi svoje glasbeno ustvarjanje prečkal že kar nekaj mejnikov, sedaj pa je na slovensko glasbeno sceno tik pred valentinovim zakorakal z novo balado 'Hočem naprej', ki govori o praznini in spominih, ki so zdaj samo še boleč opomnik na preteklost. Pod melodijo in besedilo se je podpisal avtor in producent Žan Serčič, mojster ljubezenskih balad.

“Res sem vesel, da sem lahko spoznal tako velikega avtorja in producenta kot je Žan. Nastalo je čudovito sodelovanje in rezultati so se pokazali kmalu.“

Za skladbo je v sodelovanju z Novisuals produkcijo nastal tudi videospot, ki so ga posneli v idiličnem Dvorcu Novo Celje. Postavnemu Ptujčanu pa je pred kamerami družbo delala koreografinja in plesalka, Rebeka Ostroško, ki prihaja iz plesnega studia Remix.


Metod se z glasbo ukvarja že od otroštva in prihaja iz družine z močno glasbeno tradicijo. Je del družinskega podjetja Munda, ki se ukvarja z izdelavo harmonik Munda, vendar ga harmonike trenutno ne zanimajo preveč, pravi. Sam se raje usede za klavir ali poje.


“Kljub svoji starosti sem si kot pevec pridobil že kar nekaj izkušenj. Moja največja strast in gonilo v življenju je glasba. Rad pojem, plešem in ustvarjam na vseh področjih, prav tako pa moja družina”.

Lani je namreč začel sodelovati z glasbeno založbo Art Music Records, ki zastopa še številne slovenske glasbenike, naprimer Alexa Volaska, Isaaca Palmo, Saro Lamprečnik in druge. Z ekipo so se takoj ujeli in tako je nastal prvi skupni projekt - HOČEM NAPREJ, za katerega mladi pevec upa, da bo na praznik zaljubljenih priklical več lepih spominov, ali pa vsaj lajšal tiste manj lepe.


Videospot za pesem si že lahko ogledate na youtube:254 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page