top of page

Vita Renko priredila 'Fearless' iz risanke 'Neobrzdani Spirit'

Updated: Oct 12, 2021

Vita Renko je mlada pevka, katero vodi močna motivacija ter želja po ustvarjanju dobre glasbe. V studiu založbe Art Music Records so se njene ideje prelevile v izvedbo, njen talent pa je javnost spoznala že preko coverjev 'Always Remember Us This Way' in 'O Holy night'.


Sinhronizacija in filmski ekrani pa ji niso nič bolj tuji kot glasbeni studio, saj smo jo že spoznali v animiranem filmu Levji kralj, ko je glas posodila mladički Nali.


Tokrat je v animiranem filmu 'Neobrzdani Spirit' glas posodila glavni junakinji Lucky, svojeglavi deklici, ki odkrije sorodno dušo, ko v njeno življenje vstopi divji konj po imenu Spirit. Njeno sporočilo je, da je potrebno verjeti vase ter včasih premagati samega sebe.


Ker je risanka Vito povsem navdušila, se je odločila, da posname še svojo verzijo pesmi 'Fearless'. Ob klavirski spremljavi Romana Sarjaša, Gorana Sarjaša na basu in čelistko Lauro Sečkar se je sporočilo prelevilo v glasbeno zgodbo, trenutki pa so ujeti tudi na videoposnetku, pri katerem je sodelovala tudi njena prijateljica, uspešna jahačica Maruša Manca Možgan.

Video za 'Fearless' je ekipa z Denisem Pozdercom na čelu posnela v glasbenem studiu, kadre s konjem 'Chico'-jem pa so posneli v Dvorcu Rakičan, kjer jim je z veseljem na pomoč priskočila vodja konjušnice Aleša Bagari.

'FEARLESS' (ang. neustrašen) je močno sporočilo, kateremu sledi tudi pevka Vita Renko. Močno besedilo vabi vse 'neobrzdane' in divje duše, da so pogumne in gredo v neznano. To je storila tudi ona, ko je znova navdušila s svojim močnim glasom in tako pesmi dodala svojo osebno noto.


Pesem 'Fearless' v izvedbi Vite Renko že lahko slišite na youtube:


449 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page